Singles9.jpg

Du er den stolte ejer af en genbrugsstation, hvor du modtager alverdens skrald. Det er beskidt og hårdt arbejde, men også ganske indbringende. Desværre er der dukket nogle usle konkurrenter op på affaldsmarkedet, og nu gælder den vilde jagt om at få solgt affaldet i forskellige kombinationer og rigtige mængder, for at blive vinderen af SKRALD.

SKRALD er et strategisk "set-collection" kortspil, hvor du konfronteres med at vælge din egen vej til succes eller ødelægge det for dine konkurrenter. Du vil slås med dine nærmeste om at gennemskue deres planer for at tage magten i affaldsbranchen. Alt i alt utroligt underholdende. 

Vision for SKRALD var at skabe et nemt, hurtigt og underholdende spil, som samtidig kunne lære selv de største miljøsvin vigtigheden i at affald også har værdi. Spillet bruges i dag i undervisning til skoleklasser og til konferencer for direktører, men kan også spilles derhjemme som erstatning for andre familiekortspil.

Det kommer så tæt på virkeligheden som muligt - Ikonerne på kortene er dem fra hverdagen og fraktionerne simulere udfordringerne ved at afsætte affald – men uden at gå på kompromis med at det skal være sjovt. For det er det vigtigste. 

Spillet kan ikke købes i butikker (endnu), men kan bestilles her. Vi sender gerne et prøvespil, hvis der er interesse for at købe større mængder. Emballage og kortdesign kan tilpasses med egne logoer og fraktioner.

 

Med venlig hilsen

Grafisk designer: Niklas Hook

Spildesigner: Nicholas Krøyer

Singles16.jpg
Singles7.jpg
Singles15.jpg
Singles18.jpg

Velkommen til en verden af SKRALD

Singles10

Singles10

Singles9

Singles9

Singles8

Singles8

Singles7

Singles7

Singles4

Singles4

Singles5

Singles5

Singles3

Singles3

Singles6

Singles6

Singles2

Singles2

Singles17

Singles17

Singles16

Singles16

Singles18

Singles18

Singles14

Singles14

Singles12

Singles12

Singles11

Singles11

Singles19

Singles19

Singles20

Singles20

Singles15

Singles15

Singles13

Singles13